Šašliku cepšanai lietoju malku nevis kokogles
Vasarā, kad ir aktīvā šasliku un desiņu cepšanas sezona, tad tiek nokurinātas visai padaudz kokogles un degšķidrums. Pamēģinājām vakar ar draugiem kokogļu vietā likt malku un iekuram izmantot nevis degšķidrumu, bet gan bērzu tāsis. Rezultātā vienā vidēji lielā šasliku cepšanas pasākumā ietaupījums ir ap 3 Ls. Protams, ietaupījums nav pārlieku liels, bet iepatikās pats cepšanas process :)
Kāpēc reģistrēties Taupinaudu.lv?
- Lieto budžeta plānotāju un kontrolē savus tēriņus
- Pievieno savus un vērtē citu iesūtītos taupīšanas padomus, piedalies diskusijās
Taupīt un ekonomēt var ne tikai lielās lietās – reģistrējies un pastāsti kā Tu ikdienā Taupi Naudu.
Tavs stāsts būs noderīgs mums visiem un, iespējams, kādam tā var izrādīties izeja no sarežģītas situācijas.
Vai pēdējā laikā esat sākuši pievērst uzmanību saviem tēriņiem?
Populārākie atslēgas vārdi:
- IKEA mēbeles ar piegādi
- angļu valoda bērniem Rīgas centrā
- plašā izvēlē kalnu velosipēdi un kalnu slēpes
- SEO pakalpojumi un Google Ads
3 komentāri:
Aigars (17/08/2009 09:59)
man arī patīk tieši tas process cepjot ar malku, bet nu jā, tur tiešām vajag kārtīgu paštaisīto metāla kasti, nevis plānos veikalā nopērkamos grillus, jo tadā gadījumā diezvai sanāks ietaupījums katru vasaru pērkot jaunu grillu :)
dhck (17/08/2009 09:43)
Cepšanas process ir sarežģītāks, bet interesantāks :)
Arī es šovasar kokogles vairs nepērku. Arī grillu gribētos sametināt kārtīgu, lai nav katru sezonu jāmaina.
mio22 (17/08/2009 09:32)
Tas ir labs ietaupījums. Ar malku cept ir arī veselīgāk nekā ar kaut kādu šķidrumu piesūcinātām oglēm :)
Pievieno komentāru: